Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER


Moro Moro Studio ApS
Esromgade 15
2200 København N
CVR nr.: 39790696

E-mail: hello@moromoro.dkPRISER

Hos Moro Moro Studio IVS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.BETALING

Moro Moro Studio ApS modtager betaling med MobilePay, kortbetaling eller bankoverførsel. Ved personlig afhentning kan der efter aftale også betales med kontanter.
Alle beløb er i DKK danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. Alle betalingsgebyrer dækkes af Moro Moro Studio og du betaler således kun for de varer du bestiller.LEVERING

Moro Moro Studio ApS afsender din ordre så hurtigt som muligt.
Leveringstid 3-5 hverdage efter bestillingen regnet fra først kommende hverdag kl. 9.00.
Vi sender til hele Danmark og resten af EU.
Leveringspriser fra 42 DKK. Fri fragt ved køb over 600 DKK.
Dine varer sendes med GLS til nærmeste pakkeboks.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår såsom restordre eller bestillingsvarer fra udlandet. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Moro Moro Studio IVS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Ved retur kræves det, at varen pakkes forsvarligt og gerne i oprindelig emballage.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes direkte til:


Moro Moro Studio ApS
Esromgade 15, 1105
2200 København N


Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.REFUSION

Hvis der er tale om en aftalt refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.RETURRET

Der gives 14 dages returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på hello@moromoro.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du pakke varen forsvarligt og sende varen til:


Moro Moro Studio ApS
Esromgade 15, 1105
2200 København N


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter købers specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

– Varer, som er indkøbt specifikt til kunden efter aftale.


RETURNERING

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering – altså hente afleverer du ordren i forretningens åbningstider eller sender retur med pakkelabel. Den skal sendes retur med GLS og Moro Moro Studio står for at oprette din retur og sende din returlabel til din mail. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Varen skal sendes direkte til adressen og ikke til en pakkeshop, udleveringssted, posthus eller lign.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Returseddel: Oprettes af Moro Moro Studio via GLSVARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet / taget i brug udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.


TILBAGEBETALING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/ Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: hello@moromoro.dk