Curated interior, colorfull design & vintage finds from around the world | Est. Cph 2018
Free delivery in DK above 600 DKK | GLS delivery 3-5 days | Shipping world wide

PLANT KØBENHAVN
x
MORO MORO STUDIO

I oktober inviterede Plant København og Moro Moro Studio til fernisering af en ny udstilling, hvor vi fyldte plantebutikken med mægtige sultaner, arabiske prinser og prægtige kejsere. De håndplukkede skulpturelle vaser kunne ses i Jægersborggade i to uger. De skulpturelle hovedvaser var håndplukket i den tidlige sommer i keramikkens by Caltagirone på Sicilien.
Luna Signe

Luna Signe

Plant København er en moderne plantebutik og showroom med grønt fra gulv til loft. I Plant København kan du finde alt til den moderne planteindretning. De har altid et spændende udvalg af eksotiske palmer, grønne stueplanter, træer, skovbundsbregner, særlige kaktusarter, airplants, knoldplanter, stiklinger og alskens andre grønne skabninger. Og hey, de hjælper gerne med at ompotte dine yndlingsplanter i smukke krukker, glas og unik keramik.


“Vi mener, at alt grønt skal have lov til at være levende. I Plant København finder du derfor kun planter med rødder. Dogmet har et bæredygtigt perspektiv, fordi vi er vilde med ideen om, at planter med rødder ikke bare bliver smidt ud efter et par dage, men kan holde i mange år og udvikle sig over tid.


Plant København er startet af Maja Samsø Bastian, Gro Samsø Bastian og Cecilie Krawack, der også står bag konceptet Kaktus København.

Find inspiration på Instagram @plant_kbh, Facebook eller besøg deres hjemmesidePlant København – Nørrebro
Jægersborggade 27
2200 København N

Åbningstider
Mandag – fredag 11-18
Lørdag 10-16


Plant København – Nordhavn
Århusgade 132
2150 Nordhavn

Åbningstider
Tirsdag – fredag 11-18
Lørdag 10-16