Curated interior, colorfull design & vintage finds from around the world | Est. Cph 2018
Free delivery in DK above 600 DKK | GLS delivery 3-5 days | Shipping world wide
Om moro moro

VELKOMMEN IND!

Velkommen ind hos Moro Moro studio – et kreativt studio i København med fokus på æstetik, skæve detaljer, historiefortælling og personlig indretning. Moro Moro specialiserer sig i vintage design, håndplukket interiør og kunsthåndværk fra hele kloden. Det er fortællinger fra varme himmelstrøg kurateret i det kolde nord.Moro Moro studio blev etableret tilbage i 2018, hvor jeg efter mange år i reklame, medie og TV-branchen besluttede mig for at starte selvstændigt med min passion for rumdesign, historiefortælling og skæve fund. Slut med TV-produktioner, journalistisk tekstarbejde, byudvikling, forretningsudvikling og projektledelse – i hvert fald for en stund.

Efter en rejse til Mexico, hvor jeg havde fundet de vidunderlige håndskårede masker og tænkt lidt over, hvad jeg egentlig skulle stille op med mit arbejdsliv for igen at føle, at det gav mening, så rejste til Sicilien alene i sommeren i 2018 – jeg havde i månederne forinden købt flere Sicilianske hovedvaser online og solgt dem videre herhjemme. Og jeg kunne forstå, at der på øen lå en lille by, hvor stort set alt drejede sig om keramik. Så jeg drog afsted spændt og letter nervøs i håbet om at finde dygtige keramikere, som havde lyst til at samarbejde med mig. Og dem fandt jeg heldigvis!
Moro Moro er drømmen om at skabe et kreativt frirum fyldt med skatte og historier fra fortidens kammer. For mig handler indretning ikke kun om at placere møbler og dekorative elementer i et rum – det er en rejse ind i tidløs skønhed, jagten efter de helt rigtige og skæve fund, der bringer fortællinger og personlighed til rummet. Moro Moro er min måde at forfølge en drøm, udtrykke min kreativitet og dele min passion for rum, interiør og design med andre.Moro Moro er forskellige årtiers stilarter. Det er skøre kuriositeter, skulpturelle former, farvet glas, bløde tekstiler, håndarbejde, ædelmetaller og unikt keramik.

Rejsefund og vintagefund har altid haft en speciel plads i mit hjerte. Fra en tidlig alder har jeg været draget af den måde, rum kan transformeres på med farver, former og objekter. Jeg var jævnligt på loppemarkeder, jeg stod på hovedet i storskrald og jeg indrettede flittigt mit barndomsværelse. Denne fascination voksede med årene og blev til en dyb passion, der gav mig blod på tanden efter at dele min passion med andre.


Hos Moro Moro studio fortæller hver en genstand en historie og alle vores vintage fund bærer på årtiers karakter og sjæl. Hver en genstand i vores sortiment er håndplukket med omhu. Det er min måde at værne om fortiden og give den nyt liv i fremtiden.

Med Moro Moro ønsker jeg at skabe et sted, hvor du kan finde unikke fund til dit hjem, der ikke kun bringer æstetik, men også en følelse af historie, dybde og personlighed.

Jeg håber, at du vil finde glæde og inspiration i vores udvalg af indretning, interiør og vintage fund. Velkommen til vores virtuelle skatkammer, hvor fortidens skønhed møder nutidens æstetik.

Tak fordi du tager del i denne rejse med mig,

Cheers

Luna Signe
Stifter af Moro Moro studio