OM MORO MORO

Moro Moro Studio er et nyt kreativt studio i København, der specialiserer sig i vintagedesign, interiør og lokalt kunsthåndværk håndplukket rundt om på kloden. ​​Det er en kærlighed til rum, små detaljer, skøre kuriositeter, markedsfund og fortællinger fra varme himmelstrøg til det kolde nord.​
perlemor

Mægtige Sultaner, tung Murano og glimtende ædelmetaller indrettes og udstilles i hjemlige, nordiske og herskabslige rammer

Det er en fin kombination af forskellige årtiers stilarter, skøre kuriositeter, grafiske mønstre og skulpturelle former, farvet glas, bløde tekstiler, glimtende ædelmetaller og keramik nøje udvalgt rundt om i verden. Det er de fund, som jeg ikke kunne stå for og håber kan inspirere andre.

Vi finder vores inspiration i mødet med mennesker, på rejser, gennem farver, former og skæve fortællinger.

Moro Moro Studio er vores kreative studio, hvor vi udforsker og eksperimenterer med nordiske linjer, klassisk design, varme farver, vintagefund, fortællinger og kunsthåndværk fra varmere himmelstrøg. Vi har brugt utallige timer på at lede efter særlige fund på byens markeder og leder stadig efter det, som du ikke finder andre steder.

En baggrund med guldøl, bøger, børne-TV, journalistik, byudvikling, scenografi og røverhistorier...

Stort set alt, hvad jeg har beskæftiget mig med, har kredset om dét at fortælle. Jeg har arbejdet med scenografi, regi og produktion på TV-produktioner. Siden 2013 har jeg været en del af det kreative hold bag Dome of Visions og NXT, hvor jeg har arbejdet med byudvikling, bæredygtig arkitektur, medieproduktion, konceptudvikling, projektledelse, strategi- og forretningsudvikling og historiefortælling.

I 2014 udkom min første bog, Bag De Gule Gardiner, der er en kulturhistorisk vandring og personlig skildring af Nørrebros brune værtshuse – med røverhistorier fra dengang, mor var dreng. Nu har jeg lagt guldøl og smøger lidt på hylden og fortæller istedet historier gennem rum, indretning og interiør.