Curated interior, colorfull design & vintage finds from around the world | Est. Cph 2018
Free delivery in DK above 600 DKK | GLS delivery 3-5 days | Shipping world wide
CELINE HALLAS x FINDERSKEEPERS
FindersKeepers Designmarked i Øksnehallen d. 24. og 25. august
Luna Signe

Luna Signe

Vores italienske hovedvaser var særligt udvalgte til FindersKeepers POPUP SHOP på deres marked tilbage i august 2019, hvor den altid inspirerende Celine Hallas havde stylet hendes favorit items. Hovedvaserne er fra Italien og en gammel tradition. De hedder Teste di Moro, der betyder hovedet af en fremmed. Traditionen stammer fra en legende fra Siciliens arabiske kulturarv.
På FindersKeepers Designmarked i Øksnehallen d. 24. og 25. august kan du møde den ukronede farvedronning Céline Hallas. Hun vil style nogle af hendes ynglings produkter fra vores webshops med hendes egne favoritter.
Céline arbejder egentlig som fotograf, men har efterhånden fået opbygget sin Instagramprofil til at være en stor platform, hvor hun deler billeder af hendes charmerende og farverige lejlighed på Nyhavn. Celine vil gerne inspirere folk til bryde de normer, der hersker inden for boligindretning. Hun vil gerne udfordre folk på, hvad de kan gøre inden for farver og interiør. Tager man et kig på Célines Instagramprofil, er det også meget tydeligt, at hun elsker at blande alle slags farver. Dog er der tænkt meget over, at de værelser der ligger op ad hinanden passer sammen farvemæssigt.
// FindersKeepers