Curated interior, colorfull design & vintage finds from around the world | Est. Cph 2018
Free delivery in DK above 600 DKK | GLS delivery 3-5 days | Shipping world wide

BOLIG MAGASINET 2019

Danske Bolig Magasinet bragte i januar 2019 en boligreportage i deres trykte magasin. Boligreportagen er fra Luna Signes – stifter af Moro Moro Studio – hjem. Reportagen er skudt af den danske fotograf Tia Borgsmidt og stylet af Mette Helena. 


Læs hele reportagen online på www.boligmagasinet.dk
Luna og Jeppes herskabslejlighed har høje klassiske paneler, stuk, rosetter, sildebensparket og tre meter til loftet. Men de klassiske rammer får et twist af en spændende og kreativ indretning.

– Jeg indretter med nordiske linjer og skandinavisk design, men blander det med farver, sydlandske materialer og skøre rejsefund. Jeg inspireres af former, farver, teksturer, saner og materialer og af stemninger, mennesker, skæve detaljer, kunst og poesi. Det er ikke altid vigtigt, om mine fund passer ind. Det vigtigste for mig er, at mine omgivelser inspirerer mig, er sanselige og vækker minder, fortæller Luna.

– Det giver personlighed og charme. Jeg har samlet gennem mange år, og flere af vores møbler er som sådan ikke trendy. Jeg blander det hele; arvestykker, loppekuriositeter, rejsefund, storskraldsguld, klassisk møbeldesign, moderne interiør og budgetvenlige nips, siger hun.

Følg Luna Signe på hendes Instagram @dermond_luna og få inspiration til indretning med farver og skæve fund.